« Почивки Дубай OAE

RAMADA BEACH HOTEL AJMAN 4* - - Почивка в Аджман, Дубай OAE« Вижте още хотели към тази почивка
 
RAMADA BEACH HOTEL AJMAN 4*
Аджман, Дубай OAE

Нашият коментар:

Хотелът е с добро разположение: гостите имат отличната възможност да се потопят в източната култура и да посетят музея на Аджман, корабостроителницата, да вдишат свеж морски въздух, докато се разхождат по крайбрежната алея на града. Повечето стаи имат балкон с изглед към плажа. Препоръчва се за спокойна семейна почивка. Хотел без предлагане на алкохол. При регистрирате, като депозит се вземат паспорти. 
ОНЛАЙН ЦЕНИ И СВОБОДНИ МЕСТА
ЦЕНИ

STOP SALE!


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал    
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.